Diaconie collecte zondag 9 oktober is bestemd Stichting Steun Messiasbelijdende Joden

Stichting Steun Messiasbelijdende Joden steunt al 20 jaar Joden in Israël die Jezus als Messias belijden met gebeden, gaven en meeleven. Vaak vallen deze Joden tussen wal en schip. In de synagoge worden ze niet geaccepteerd omdat ze in Jezus geloven; in de kerk wordt vaak verwacht dat ze hun tradities en gewoonten als Joden achter zich laten. Ze ondervinden veel onbegrip en hebben te maken met afwijzing of discriminatie. Er worden meer dan 30 projecten ondersteunt, waaronder een bejaardentehuis (meer…)
Ogen Fotoboek

Fotoboek leden De Hoeksteen – UPDATE oktober 2022

Fotoboek leden De Hoeksteen – actueel (meer…)
Bidden

10.000 redenen tot dankbaarheid!

(meer…)

Diaconie collecte zondag 2 oktober is bestemd voor Operatie Mobilisatie noodhulp Pakistan

Na drie maanden van onophoudelijke moessonregens staat een derde van Pakistan onder water. In heel Pakistan viel bijna drie keer zoveel regen als normaal in deze tijd van het jaar, wat heeft geleid tot damdoorbraken en rivieren die hele dorpen verzwolgen. Ruim 33 miljoen mensen verloren hun huis, een half miljoen van hen heeft de weg naar een vluchtelingenkamp gevonden. Meer dan twaalfhonderd mensen verloren hun leven. Er wordt gevreesd dat nog meer mensen hun leven verliezen, ook door ziektes (meer…)

Mannenvuuravond

De eerste mannen vuuravond van dit seizoen is weer aanstaande.Na de vele positieve reacties van afgelopen seizoen hebben we besloten dit seizoen de vuuravonden voort te zetten.Veel mannen ervaren het als boeiende en inspirerende avond en mocht je nog niet eerder zijn geweestdan nodigen we je van harte uit. Datum: vrijdag 14 oktober – aanvang 20.00 uur (inloop vanaf 19.45). Locatie: leef Emmeloord – Espelerweg 26 Emmeloord. Spreker: Bert Boer: Toegang vrij (onkostencollecte). Neem gerust eens iemand mee als je (meer…)
dienstregelingen-header

Nieuwe middagdiensten!

dienstregeling-middagdiensten-2023Download (meer…)

Raad van Kerken | Nieuwsbericht september

Raad-van-Kerken-Nieuwsbericht-2022-07-20-09-2022Download Slotboodschap Wereldraad: Een weg van gerechtigheid, verzoening en eenheid (meer…)
cgk-vrouw

CGK-Vrouw organiseert themadagen “Toekomst vol van hoop”

Hartelijk welkom op de themadagen “Toekomst vol van hoop” van CGK-Vrouw. Wesselien Fouad van stichting Home for Kurds zal deze dagen spreken over haar werk in Rotterdam. De dagen duren van 10:30 – 14:30 uur en voor de lunch wordt gezorgd. De data en locaties zijn: 27 september – CGK Kampen1 oktober – CGK Culemborg4 oktober – CGK Middelharnis Zie voor aanmelden en meer informatie de website www.cgkvrouw.nl (meer…)

Diaconie collecte zondag 18 september is bestemd voor Wycliffe bijbelvertalers Nederland

Er wachten nog 1,5 miljard mensen op Gods Woord in hun eigen taal. Daar wil Wycliffe graag samen met u wat aan doen. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen de Bijbel krijgen in de taal van hun hart, zodat ze Gods woorden kunnen begrijpen en hun levens veranderen. Daarom zijn ze een speciaal project in 2020 gestart: Project20/25. Ze willen aan 50 nieuwe vertaalprojecten meewerken in 5 jaar. Het project is een grote uitdaging, maar ze vertrouwen op God om (meer…)

STARTWEEKEND SEIZOEN 2022/2023

In het weekend van 17 en 18 september gaan we het kerkelijk seizoen met elkaar starten enwe hebben leuke activiteiten bedacht! Lees snel door om te zien wat. Programmaoverzicht Zaterdag 17 september• 14.00 Verzamelen bij de kerk en start• 14.15 – 15.30 Hutten bouwen en versieren• 16.00 – 17.00 Vossenjacht• 17.30 – 18.30 Eten• 19.00 – 19.30 Presentatie Tearfund• 20.00 – 21.30 Avond spel• 21.30 Vuurkorven, marshmallows, spelletjes, lekkers• 23.30 Stilte rondom de kerk en slapen?? Nacht Zonder Dak – (meer…)