Collecte voor 23 mei Pinksteren

De diaconiecollecte voor 23 mei Pinksteren is voor stichting Youth for Christ Emmeloord

Volgende week, 23 mei Pinksteren is de diaconiecollecte bestemd voor stichting Youth for Christ Emmeloord voorheen Jongerencentrum Heelal 

Heelal staat voor het bieden van een veilige plek aan jongeren tussen de 12 en 24 jaar in de Noordoostpolder, waar elke bezoeker wordt gekend, gewaardeerd en gerespecteerd. Ze bieden ontspannings- en verdiepingsmomenten tijdens inloop, doelgroep-specifieke activiteiten en workshops waarin jongeren zichzelf en hun talenten mogen ontdekken. Heelal geloofd dat God wil dat wij leven in een liefdevolle relatie met Hem, maar ook met andere mensen om ons heen. Vanuit deze levenshouding zien ze om naar jongeren en willen we in hen investeren. 

In 2008 is Heelal gestart vanuit de wens om een plek en activiteiten te bieden voor jongeren uit Emmeloord en omgeving. Dit initiatief is opgepakt door de organisatie Operatie Mobilisatie. Sinds 2013 is jongerencentrum Heelal een stichting. In 2018 zijn we onderdeel geworden van stichting Youth for Christ Nederland en is de naam gewijzigd in stichting Youth for Christ Emmeloord. Deze stichting wordt bestuurd door een lokaal bestuur.

De diaconie beveelt deze collecte van harte bij u aan. Voor meer info zie https://heelal.yfc.nl/