Nagelerstraat wordt opnieuw ingericht

De Nagelerstraat, de straat waar De Hoeksteen aan staat, wordt opnieuw ingericht. Niet alleen de straat, maar ook de riolering in de buurt, wordt verfrist. De straat wordt hierbij ook verbreed (vanwege het fietspad), waardoor de tuin van De Hoeksteen wordt verkleind. Dit alles betekent enkele weken overlast, tenzij je het leuk vindt om over een opgebroken straat de klauteren. We kunnen niet vlak voor de deur uitstappen, dus hoe gaan we dat doen?

Gelukkig kan je nog prima bij De Hoeksteen komen. Op de fiets of lopend zal je het vanzelf merken. Als je met de auto komt, parkeer die dan op De Deel. De Deel is trouwens ook al enkele maanden in de verbouw. Maar je kan bij de parkeerplaats komen via “Onder de Toren”, de ingang naast het busstation. Dan rijd je door tot bij Het Voorhuys, waar de parkeerplaats rechts ligt. Even oversteken en je ben binnen in De Hoeksteen.

Kom je van de andere kant, dan is het advies om direct na de ophaalbrug over de Zwolse Vaart links te gaan en je auto neer te zetten bij de Hof van Smeden. Ook dan ben je nog snel in De Hoeksteen.

Overigens gaat ook de riolering van De Hoeksteen zelf op de schop. Dat betekent dat er rond het gebouw nog wat meer gegraven gaat worden. Wanneer dat begint, is nog niet duidelijk. In ieder geval kunnen we ons kerkgebouw in en dat zonder beperking blijven gebruiken,