Diaconiecollecte Eerste Paasdag: TEAR

Vandaag is de diaconiecollecte bestemd voor TEAR, Corona Noodhulpfonds.
Bij Tear maken ze zich grote zorgen over de verspreiding van het coronavirus, met name in ontwikkelingslanden. De medische zorg is in veel van die landen beperkt. Een grote uitbraak zou desastreus zijn. Stel je voor dat er Corona uitbreekt in vluchtelingenkampen en in sloppenwijken. Dat heeft catastrofale gevolgen! Als er niet wordt ingegrepen zal het virus zich in deze gebieden razendsnel verspreiden.
Tear verleent medische hulp en geeft voorlichting hoe mensen zichzelf kunnen beschermen. Hiervoor is dringend geld nodig. Geef s.v.p. aan het Corona Noodhulpfonds van Tear, zodat ook de meest kwetsbare gemeenschappen beschermd kunnen worden?
Tear blijft hulp bieden aan de meest kwetsbaren, juist nu.

Volgende week, 19 april, is de diaconiecollecte bestemd voor Red een Kind.
Corona heeft in Nederland vergaande gevolgen: scholen zijn gesloten, zorgpersoneel draait overuren en de onzekerheid over hoe het verder zal gaan is groot. Bij Red een Kind maken ze zich grote zorgen over de kinderen en gezinnen in de landen waar Red een Kind werkt. Meer weten over de impact van corona op het werk van Red een Kind? Bekijk dan https://www.redeenkind.nl/actueel/ het laatste nieuws. Daarom opent Red een Kind een corona noodfonds, zodat noodhulp geboden kan worden. Juist nu moeten de kwetsbare kinderen niet vergeten worden. De ontwikkelingen in de verschillende landen waar Red een Kind werkt worden nauwlettend in de gaten gehouden. Kunnen we op jouw steun rekenen in deze tijden waarin de nood hoog is?