Over de Cursus

Vanaf 28 januari geeft ds. Bram Hofland de cursus Nieuwe Testament. Dit is een vervolg op de cursus Oude Testament. Via deze pagina vindt je alle informatie die je nodig hebt.

Bij de cursus hoort een leesrooster zodat je meeleest met de thema’s van de avonden. Ook kan je gebruik maken van een boekje om je voor te bereiden: Beter nieuws uit het Nieuwe Testament, Jasper Klapwijk.

Onderaan de pagina kan je via een contactformulier je vragen stellen aan ds. Bram.

Tijdschema

Het leesrooster voert je door een periode van net iets meer dan 4 maanden, wanneer je er elke dag uit leest. In het rooster is aangegeven waar de cursus op video zijn plek heeft.

Actief meedoen

Volg het leesrooster

Voor elke dag, van 19 januari t/m 20 mei, is er een uit de Bijbel te lezen gedeelte aangewezen. Download het overzicht (hiernaast). Je kan het ook op andere datums lezen en de cursus via video volgen wanneer je eraan toe bent in het leesrooster.

Boekje

Het betere nieuws uit het Nieuwe Testament – Jasper Klapwijk. In het boekje staat een overzicht, maar ook mooie opdrachten om te maken

Stel vragen

Stuur een mail naar Bram Hofland.

Downloads

Leesrooster

Hand-outs

(volgen)

Genoemde links

Ds. Bram Hofland noemt verschillende keren handige, interessante of leuke links op internet.

Links

Opnamen van elke les in de cursus

Hier komen opnames van de stream.

Start de video en maak deze schermvullend (met het vierkant icoontje in de video) om de beelden van de beamer goed te kunnen volgen.

Stuur een bericht met vraag of opmerking, rechtstreeks naar ds. Bram Hofland, via het invulformulier hiernaast.

Meld je aan, stel je vraag, of laat weten wat je vindt: