Op zondag 3 november a.s. is er gemeentezondag waarbij we wederom stilstaan bij het jaarthema ‘Rust’. Er is ruimte voor ontmoeting (bij de koffie, thee en limonade) na de ochtenddienst, tijdens het programma, de lunch en aansluitend de middagdienst.

Ditmaal hebben we ervoor gekozen om jullie een aantal workshops aan te bieden waarbij er gekozen kan worden voor afwisseling (workshops 1 t/m 3) of 1 workshop (workshops 4 en 5).

Afwisselend (per workshop 20 minuten, dus je kan ze alle drie volgen):

  1. ‘Slow’ reading
  2. Taizé
  3. ‘Stilte’ wandeling

Workshop van één uur, dus één te kiezen, geef je op als je mee wilt doen aan “Op adem komen”:

  1. Op adem komen
  2. Psalmen en rust

Bovenstaande workshops kunnen afgewisseld worden en duren ieder ca. 20 minuten. De workshops zullen met elkaar een vol uur duren. Voor workshop nummer 4 is er een maximum van 15 deelnemers. Indien u hiervoor kiest zien wij graag een berichtje via e-mail.

Voor de basisschoolkinderen is er een kinderprogramma, ook oppas voor de allerkleinsten. Verder hebben we een leuke fotospeurtocht voor de jeugd (13+). Zo is er voor iedereen iets en wordt het wordt vast erg gezellig!

Het programma:

  • 09:30 – 10:45 uur Ochtenddienst
  • 10:45 – 11:30 uur Koffie, thee en limonade
  • 12:00 – 13:15 uur Workshops
  • 13:15 – 14:00 uur Lunch
  • 14:30 uur Middagdienst

Als iedereen nu iets lekkers mee neemt voor de lunch (wij zorgen voor de soep) kunnen we alles samen delen!!! Graag voor de dienst alles op de tafels bij de bar leggen.

Graag zien we u allen op zondag 3 november a.s.!!!!

Namens de commissie gemeenteopbouw,
Niek Wolbers

Aanmelden workshop 4 (of stel je vraag)