teamwork

Jeugdwerk = jeugdleiders

Wat hebben we een ontzettend mooie groep jongeren om ons heen in De Hoeksteen! Wat een zegen om met verschillende generaties Gods liefde te ontvangen, te beantwoorden en door te geven. De afgelopen maanden heb ik dat geproefd en gezien op verschillende plekken in het jeugdwerk. Er gebeurt veel en wat zijn daar veel vrijwilligers met een hart voor jongeren bij betrokken, mooi om te zien. ( : Ondanks winter lockdown hebben we een fijn voorjaar met elkaar gehad.

Nu loopt het kerkelijk seizoen bijna ten einde en daarmee ook de catechese, clubs, JV, Reconnect, Connect en het JJP werk staat misschien op een iets lager pitje. De geloofsopvoeding ligt dan voor even wat meer alleen op de schouders van de ouders. Maar hopelijk kunnen we in september weer normaal verder, zoals de afgelopen maanden. Over september gesproken.. We zoeken voor het nieuwe seizoen een aantal jeugdleiders. Met name in het JJP werk en bij catechisatie.

Ga eens met God in gesprek en onderzoek of dit mogelijk iets voor jou is. Ik hoor dit dan graag via een appje of telefoontje: 06 38465862. Lieve groet Irene Vos