Foto’s on-line kerkdiensten

Onze on-line kerkdiensten voorzien we telkens van een (andere) foto, die bij voorkeur iets over ons polderlandschap vertelt en bij voorkeur gemaakt is door één van onze gemeenteleden. Inmiddels zijn er zo al veel foto’s gemaakt en gebruikt. Omdat het jammer is ze alleen te laten zien bij de dienst, nemen we zo ook op op deze pagina.

Je kan zelf meedoen en ook een foto opsturen die dan gebruikt wordt bij één van de komende diensten. Daarover lees je verderop meer op de pagina.

Doe mee en stuur een zelfgemaakte foto in!

Waar moet je foto aan voldoen?

Maak buiten een liggende afbeelding, die iets kenmerkends over de polder zegt, of wat je in de polder ziet. Zet er géén mensen of dieren op. De foto’s moeten geschikt zijn voor het plaatsen van tekst óver de foto. Een te drukke foto, of één met teveel contrast, is daarom niet geschikt voor ons doel.

Zorg ervoor dat het een scherpe foto is en stuur ‘m in hoge resolutie (dus via e-mail en niet whatsapp) op. Geef er even bij aan of je het oké vindt dat we je naam erbij vermelden (als je niks aangeeft, doen we dat wel).

Wanneer wordt je foto gebruikt?

Als de foto goed inzetbaar is, gebruiken we hem graag. We beoordelen dit, zonder verdere afstemming met jou en we bewerken de foto ook, als we dat nodig vinden. Wanneer we de foto bij een dienst inzetten vertellen we je niet vooraf: kijk maar gewoon naar elke dienst!

Vragen of opsturen?

Stuur je vraag of opmerking in via het formulier hiernaast. Stuur je foto in hoge resolutie naar foto@hoeksteenemmeloord.nl.

Stel je vraag: