In de cursus ‘Luisterend Bidden’ van New Wine gaan we in zes bijeenkomsten op ontdekkingstocht om te leren Gods stem te verstaan. Wat betekent het om steeds meer op Jezus te gaan lijken? Kunnen we echt Gods stem horen? Op welke manieren spreekt God dan? Hoe kunnen we onderscheiden wat van God is? Hoe kunnen we woorden van God op een liefdevolle manier met elkaar delen, zonder dat we elkaar manipuleren? Hoe kunnen we elkaar echt opbouwen, troosten en bemoedigen? Wat zou het mooi zijn als we groeien in het bidden voor elkaar.

De cursus vindt plaats in de Ontmoeting en wordt gegeven door Kezia Schoonveld en Monica Koers. Elke cursusavond beginnen we om 19:30 uur met inloop en koffie. Dan is er een plenaire sessie met een inleiding. Vervolgens gaan we in kleine groepen voor bespreking en gebed. We sluiten om 22:00 uur af.

Voor wie is deze cursus? Voor iedereen, die wil groeien in zijn/haar relatie met God en wil leren luisterend te bidden. We hebben al een aantal aanmeldingen, maar er kunnen nog veel meer mensen bij. Heb je belangstelling? Meld je dan z.s.m. aan via het formulier hieronder.

De cursus avonden zullen zijn op 12 en 26 september, 10 en 31 oktober, 14 en 28 november in de Ontmoeting, Europalaan 42. Het cursusboek kost 10 euro.

Aanmelden (of stel een vraag)

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.