Cursus Opvoeden vanuit Visie

Als we kijken naar de mens in zijn geheel dan bestaan wij uit 5 verschillende lagen, t.w. hart, relaties, gedachten, emoties en lichaam. Tijdens deze cursus maak je een reis langs deze 5 lagen met als doel dat je als mens wordt voorzien van een stevige(re) basis (zelfbeeld) zodat je het opvoeden ‘gewoon’ gaat doen. Dat je je eigen talenten en kwaliteiten niet verloren laat gaan maar gaat omarmen en je het opvoeden gaat doen met hoofd, hart en handen!

Kernwoorden voor de cursus: verbindend, interactief, divers, inspirerend, gesprek, muziek, humor en een traan.

De cursus beslaat een periode van ongeveer 15 weken, waarvan we 5 avonden interactief samen optrekken om vervolgens naar huis te gaan met ‘huiswerk’. Deze cursus is interessant voor iedereen die aan opvoeden doet. Je hoeft niet persé een  biologisch ouder te zijn om op te voeden. Ik geloof er namelijk in dat je ook geestelijk opvoeder kunt zijn, dat je je verbindt met je ‘geestelijke kinderen’ en van hen houdt. Of je nu een biologische of geestelijke opvoeder bent, het is onze taak om een vlam te ontsteken en deze cursus helpt je om die vlam te leren ontsteken.

Aan de cursus werken mee: Bert Reinds, spreker en schrijver, Interactief Muziektheater Over Schapen Enzo, Mirjam van der Vegt, schrijfster van o.a. het Stiltedagboek en Faalkunst, Jessica Koomen, jazz zangeres en Heleen Quantrill, schrijfster en spreekster van eetgoedvoeljegoed. 

Open of download hieronder de flyer voor meer informatie.