Gemeentezondag 14 november UPDATE

14/11/2021 (09:30)


Zondag 14 november (aanstaande zondag) is het gemeentezondag. Gezien de nieuwe maatregelen kunnen we helaas niet gezamenlijk koffiedrinken en samen eten. We hebben het programma daarom iets aangepast. Het ziet er als volgt uit:

09:30 – 10:45   Ochtenddienst, daarvoor zijn de even wijken uitgenodigd om in de dienst aanwezig te zijn.

10.45 – 11.45   Gemeentewandeling, daarvoor is iedereen uitgenodigd de oneven wijken kunnen na de dienst naar de kerk komen.

12.00 – 12.45 Dienst/sing-in voor iedereen welkom

 

DE GEMEENTEWANDELING

Vanaf 11 uur (ongeveer een kwartiertje na de ochtenddienst zodat de gemeenteleden thuis ook gelegenheid hebben om aan te sluiten) starten we met de gemeentewandeling. Er worden groep gemaakt van 5 a 6 personen die om de minuut vertrekken om een wandeling te maken. Iedere groep krijgt een tas mee met koffie/thee en wat lekkers om tijdens de wandeling op te kunnen drinken en eten, hoe en wanner er koffie gedronken wordt dat mag de groep zelf bepalen.

Oppas is aanwezig en voor de jeugd van 4 tot 10 jaar zal er in de kerk wat georganiseerd worden. Zij gaan zich creatief uitleven om een schilderij te maken en er zullen spelletjes zijn.

 

Wees Welkom en tot zondag

Namens de CGO

 

LET OP: Deze brief is opgesteld voordat er vrijdag weer een persconferentie is van het kabinet komt over nieuwe of andere coronamaatregelen. Mochten er naar aanleiding van deze persconferentie veranderingen zijn voor de gemeentezondag dan zal dat via de gemeentemail gecommuniceerd worden.


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
14/11/2021
09:30

Locatie
De Hoeksteen
Nagelerstraat 2
8301 XE    Emmeloord