PAAS CHALLENGE

27/03/2021 (Hele dag)


OPROEP VOOR DE JONGEREN

–  PAASCHALLENGE –  De weg door Jeruzalem

Nadat we de afgelopen maanden online catechisatie hebben gehad, willen we nu weer naar buiten. Uiteraard volgens de geldende coronavoorschriften, maar wel weer ‘samen’ iets doen.

Op zaterdag 27 maart houden wij voor de jongeren van 10 – ca. 18 jaar een Paas-Challenge. Dit is een speurtocht waarbij je aan de hand van QR-codes een route aflegt en verschillende opdrachten, vragen en puzzels langs gaat. Je loopt door de straten van ‘Jeruzalem’ op zoek naar geheime aanwijzingen. Je gaat in gesprek met virtuele gesprekspartners uit de tijd van Jezus. Jij zit middenin het verhaal van Pasen.

JIJ DOET TOCH OOK MEE? SUPER!

Je kan je hiervoor opgeven bij je eigen catecheet. Ook kan je een mailtje sturen naar Marjolein Rorije-Wubs. Doe dit in ieder geval voor dinsdag 23 maart, zodat wij de verdere planning in orde kunnen maken. Na 23 maart ontvang je de verdere uitleg via de mail en hoor je hoe laat je wordt verwacht bij de Hoeksteen.

OPGEVEN: dit kan individueel of in een klein groepje. Geef alle namen dan door. Als je met mensen uit één huishouden komt, geldt hiervoor geen maximum. De Challenge is in de buitenlucht,  toch is het van belang de 1,5 meter te waarborgen. Voor kinderen t/m 12 jaar gelden deze restricties niet.

Geef bij je opgave ook een e-mailadres door, waar we de informatie naar toe kunnen sturen.

Op basis van alle aanmeldingen maken wij een tijdsschema, zodat de groepjes gespreid starten vanaf de kerk en we dus niet met teveel mensen bij elkaar zijn. De Challenge zal ca. 1-1,5uur duren.

Zien we jou ook de 27e?! Hopelijk tot dan!

 

 

Wanneer:     Zaterdag 27 maart 2021 (verspreid over de dag, ca 1,5u)

Wie:               Jongeren van 10 – ca. 18 jaar

Hoe:               Je volgt een route met vragen en opdrachten aan de hand van QR-codes door ‘Jeruzalem’ in de tijd van Jezus.

Opgeven:      Bij je eigen catecheet


Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
27/03/2021
Hele dag