Hoera, je neemt je voor om iets leuks, iets waardevols te gaan doen in de kerk. Voor iedereen, of een besloten groep; voor mensen binnen de gemeente, of daarbuiten … we zijn blij met iemand zoals jij! Want het is goed om samen bezig te zijn – de kerkenraad wil je initiatief daarom graag steunen. Dat begint ermee dat je een contactpersoon krijgt vanuit de commissie gemeenteopbouw, die meedenkt met praktische zaken.

Dat heb je misschien helemaal niet nodig, maar toch is het goed, want die persoon houdt in de gaten of de datum die je kiest gaat passen, helpt je eventueel met de financiële afhandeling, de locatie(s) enzovoorts. Of brengt je in contact met anderen. Zo wordt je idee dus al snel iets dat we echt en goed kunnen doen.

Daarom willen we je vragen jouw idee te delen, liefst zo snel mogelijk nadat het bij jou of je groep is opgeborreld. Om gelijk al aan zoveel mogelijk dingen te denken, hebben we op de website een invulformulier geplaatst, dat aan ‘alles’ denkt. Door dit in te vullen, meld je je evenement aan; de contactpersoon vanuit de commissie gemeenteopbouw neemt daarna contact met je op.

Het aanmeldformulier vind je hier: hoeksteenemmeloord.nl/aanmelden-evenement/ of klik op de knop hieronder.

Door je evenement aan te melden, hebben we vanuit de kerkenraad ook zicht op wat wanneer gebeurt. Dat helpt ons bij de communicatie en kunnen we bepalen of ideeën elkaar versterken, in de weg zitten en weten we wanneer we zelf iets moeten bedenken om te doen (voor het geval jij op vakantie bent).