Groei van de gemeente … en nu?

De gemeente is de afgelopen jaren flink gegroeid. Dat is vooral een reden voor dankbaarheid. In verbinding met onze Hemelse Vader en geleid door de Heilige Geest, stemmen we ons leven af op Jezus Christus: Hij is dé Hoeksteen en wij volgen Hem. Dat we elkaar ermee aansteken: dat past wel een beetje bij hoe Jezus werkt. Op een eigentijdse manier, die bij ons past, vertellen we hoe blij we zijn met elkaar en Hem in ons midden.

Groeien als gemeente: naast een geestelijk aspect, heeft het heeft ook gevolgen voor ons samenkomen. Daarvoor hebben we het kerkgebouw De Hoeksteen. Toen we in 2016 dit gebouw kochten, pasten we er nog met gemak in. Inmiddels is dat anders. Tijdens de ‘gewone’ ochtenddienst zijn alle plaatsen bezet (om over aangepaste diensten maar te zwijgen), terwijl je 10-15% lege zitplaatsen zou willen hebben. Daar moeten we iets aan doen: een zoektocht als gemeente, naar de weg die God ons wijst.

Op deze pagina informeren we onze gemeente over wat er is besproken, gekozen en wat er vóór ons ligt. Samen slaan we deze uitdagende weg in en met deze pagina hopen we dat alle gemeenteleden genoeg weten om mee te doen: in gebed, in nadenken, in praten … in bouwen en gróeien. Onder de zegenende handen van Hem die ons al gemeente onze naam geeft.

Stuur een bericht met vraag of opmerking, naar de werkgroep Bouwen.

Stel je vraag: