Sportweek 2022 | 16+ jongeren gezocht!

Deze zomer wordt er opnieuw een Sportweek georganiseerd. Een mooi project waarbij we als kerken in Emmeloord, in samenwerking met Youth for Christ Emmeloord (Heelal) eraan bij mogen dragen om Gods Licht te verspreiden. De 1e week van de zomervakantie wordt in de Sterrenbuurt en de Zuidert deze Sport-en-spelweek georganiseerd om de kinderen en jongeren uit de wijk een leuke vakantieweek te bieden. 

Voor het sportteam zoeken we jongeren van 16 jaar en ouder die open staan voor een intensieve, inspirerende en uitdagende ervaring. Als je meedoet zal jij je geloof verdiepen en leren uitdragen, en je zal ontdekken dat God jou kan gebruiken om Zijn Liefde door te geven. Lijkt dit je wat én ben je beschikbaar van 13-22 juli? Of wil je meer info? Meld je dan bij Irene Vos (06 38465862) of via de website: https://heelal.yfc.nl/sportweek-2022/. Opgeven kan tot 16 mei. 

Voor de praktisch ondersteuning tijdens de Sportweek (denk aan: avondmaaltijd koken, gastgezin zijn, drinken en lekkers regelen voor tijdens het sporten, etc.) zijn ook mensen nodig. Lijkt dit je wat? Geef het dan vast door aan Irene Vos, zij zit namens onze gemeente in het interkerkelijke kerkenteam.

In aanloopt naar de Sportweek zullen we jullie geregeld op de hoogte houden. Houdt dus het mededelingenblad in de gaten! Samen met elkaar en onder Gods zegen, kunnen we er een prachtig project van maken, waarmee we tot zegen mogen zijn voor onze omgeving.