Pata Rat dag 7

Dag 7, de laatste actieve dag. In de morgen werden op de bouwplaats de diverse werkzaamheden zover mogelijk afgerond: laminaat leggen, sceptictank ruimte metselen, sanitair tegelen, schilderwerk, plafonds bekleden etc.

Aan het einde van de ochtend was het tijd om van elke projectje de mensen op de foto te zetten, waarna we moe maar voldaan de bouwplaats verlieten.

Deze middag hadden we even vrij om ons voor te bereiden op de BBQ met de tieners. Rond 16.00 vertrokken we naar de boomgaard gelegen boven Cluj en na het uitladen van de spullen werden de tieners opgehaald. Intussen draaide de BBQ op volle toeren, want er moest voor een 60 mensen vees gegrild worden. Nadat de tieners waren aangekomen was het eerst tijd voor spelletjes. Ook werd er gezongen en gaf Henrieke een indrukwekkend getuigenis. Intussen begon bij de meeste mensen de trek wel toe te nemen en was het hoog tijd de inwendige mens te versterken. Toen dit klaar was werden de spelletjes weer opgepakt en konden we genieten van een mooie zonsondergang.