marriage-course

The Marriage Course

Wat is de Marriage Course?
De huwelijkscursus is een serie bijeenkomsten waarin je samen met je partner in gesprek gaat over thema’s als communicatie, conflicten, goede seks en (schoon)familie. De cursus is voor ieder stel dat wil werken aan en investeren in hun relatie. Het maakt niet uit of je net twee jaar bij elkaar bent of meer dan dertig jaar. Als je al een sterke relatie hebt, helpen deze avonden uit je je relatie verder te verbeteren.

Hoe werkt het?

  1. We ontmoeten elkaar en heten elkaar welkom en je laat je informeren over het onderwerp.
  2. Voor iedere Marriage Course- bijeenkomst is er een video beschikbaar die je als groep samen bekijkt. Op verschillende momenten word de video gepauzeerd en kunnen jullie samen in gesprek te gaan over het onderwerp of om een van de opdrachten in jullie werkboek te doen.
  3. Na het kijken van de video en gesprek is er een gezamenlijk afsluiten. Na de afsluiting zijn de cursusbegeleiders beschikbaar om door te praten of mee te
    denken over dingen waar jullie misschien tegenaan zijn gelopen tijdens jullie gesprek. De 1e en laatste avond wordt de avond gestart met een diner en zullen de starttijden afwijken.

Aanmelden per email: rook@famrook.nl
Heb je nog vragen: Janetta van der Velde, Koen Rook (zie gemeentegids)

Agenda: