Pata Rat dag 1

We gingen met 5 auto’s richting Eindhoven. Eenmaal aangekomen hadden we een klein hoogte verschilletje bij de kiss en ride. De koffers moesten over het hek heen getild worden. Hierbij was het eerste T-shirt al gesneuveld, Levi was het slachtoffer… John kwam een half uur later al rennend naar ons toe gerend.

Achteraf was dit overbodig; we waren namelijk een uur te vroeg om de koffers in te checken. Een deel ging een frisse neus halen bij de McDonalds’s, hier was Henk zijn tas kwijt geraakt. Gelukkig kwam de held van de dag zijn tas terug te brengen. Henk gaf het kleine meisje geld om een gratis milkshake te kopen.

De koffers waren ingecheckt en toen begon het wachten. Een groepje speelde Skibbo, een paar keken naar de vrouwenvoetbal en weer een ander deel was naar de landingsbaan aan het kijken bij het raam. Toen iedereen in het vliegtuig op hun plek zat, moesten we even wat langer wachten op een passagier die helaas niet met de vlucht mee mocht.

We waren geland en werden met de bus naar het vliegveld gebracht. Daar hadden we alle koffers al snel te pakken. De meiden moesten nog even een snelle wc stop houden, maar hierna gingen we samen met Frank naar de busjes. We reden met z’n allen naar het winkelcentrum om hier lekker wat te eten. Hierbij heeft ook Errit de hellingproef behaald. De tas van Paul had nog een bezoekje bij de infobalie, maar werd al snel weer opgehaald.

Aangekomen bij ons verblijf, werd er nog een potje Perudo gedaan en zocht iedereen daarna snel hun bed op.