Reisverslag Pata Rat woensdag 20 juli 2022

Woensdag 20 juli 2022.

Dit keer een wat korter verslag, hoewel de dag voor sommigen weer lang genoeg zou worden en wat meer foto’s

Een aantal vroege vogels immers besloten de vrije dag te gebruiken om toch nog maar even een paar uurtjes te gaan klussen. We waren hier per slot van rekening niet voor niets gekomen. Het resultaat mocht er zijn. In een paar uur tijd werden enkele beoogde slaapvertrekken op de campground omgetoverd tot enkele mooie slaapkamertjes. Anderen gebruikten de vrije dag om iets langer uit te slapen.

In de tussentijd was echter ook het cateringteam aangevuld met enkele andere boodschappers op pad gegaan om de voorraad weer wat aan te vullen. De stemming zat er best in. Ook werden nog enkele dingen voor het kinderprogramma ingekocht. Een ander deel hield zich bezig met wat huishoudelijke taken.

Na de middag was het zover: tijd voor ontspanning. Op het programma stond een bezoek aan een zwembad en een sightseeing in de stad. Natuurlijk werd die afgesloten met een lekker hapje eten en voor we het wisten viel op de terugweg naar ons onderkomen de schemering al weer in. Nooit geweten hebbend dat een “rustdag” zo vermoeiend  kon zijn werd het niet zo laat deze avond en zocht iedereen na de dagsluiting als vrij snel zijn mandje op. De volgende dag moesten we per slot van rekening weer fit zijn voor het kluswerk.